LV | EE | LT | RU |
 
Jaunumi
Programmas 3D DĀRZNIEKS KLUBIŅŠ
(2010-08-18)

Tuvojoties rudenim sāk realizēties doma par programmas 3D Dārznieks Klubiņa veidošanu, kam par pamatu nāktu jau Reģistrētajiem lietotājiem zināmās aktivitātes, kā arī kopīgiem spēkiem mēģināsim izdomāt un realizēt ko jaunu.
Lai nodrošinātu ātrāku un lietišķāku saziņu, nolēmām portālā draugiem.lv izveidot domubiedru grupu. Šī tad varētu būt tā vieta, kur apmainīties domām, viedokļiem un pieredzi, kā arī jautāt un saņemt atbildes par darbu dārzu projektēšanas un vizualizācijas datorprogrammā 3D DĀRZNIEKS.
Laipni lūgti reģistrēties grupā:
http://www.draugiem.lv/group/96370/3d-darznieka-klubins
 
Viena no pirmajām Klubiņa aktivitātēm, kas varētu notikt septembra otrajā pusē, varētu būt kopā sanākšana tiem, kuri uzsākuši pirmos soļus programmā, tiem, kuri jūtas "droši" un ir gatavi sniegt savu palīdzību, kā arī tiem, kuri vēl šaubās. Lūdzu par šo ieceri iekomentēt grupā draugos.lv!

Ik pa laikam reģistrētie lietotāji saņems informāciju par aktuālākajām tēmām un jaunumiem, kas notiks 3D Dārznieks Klubiņa diskusijās draugos.lv.

Ja Jums nav sava profila draugos.lv, bet vēlaties tādu izveidot, lai varētu piedalīties Klubiņa diskusijās- sūtiet ziņu, nosūtīsim uzaicinājumu!


 
 
 
Pasūtīt
 
Jauns lietotājs?
Reģistrēties šeit!
Ienākt
 
 
Ienākt