LV | EE | LT | RU |
 
Risināmi uzdevumi

Augu piemeklēšana projektam pēc 25 parametriem
Enciklopēdijas 15 000 augu atlase pēc tādiem parametriem kā auga veids, temperatūras zona, auga izmērs, ziedu krāsa, ziedēšanas laiks, attieksme pret sauli, mitrumu, salizturība un daudziem citiem parametriem ar mērķi būt maksimāli tuvu izvirzītajām prasībām.


Projektēšana uz fotoattēla
Projekts tiek veidots Fotoredaktorā, par pamatu ņemot fotoattēlu.
Fotoattēlā tiek iezīmēti apgabali, piem., celiņi, zāliens utt.,  un tiek aizpildīti ar tekstūrām, piem., granti, zāli u.tml.  
Pēc tam tiek izvietoti akmeņi, soliņi, gaismekļi, augi no programmas bibliotēkām. Izveidoto plānu var apskatīt dažādos gada mēnešos.



 



Ainavu projektēšana pēc uzdotajiem parametriem un projekta 3D vizualizācija
Projekts tiek veidots Plānotājā režīmā "skats no augšas": tiek izvietoti celiņi, žogi, ievietotas celtnes, gaismekļi, dekoratīvie elementi, augi. Izveidoto projektu iespējams apskatīt 3D režīmā dažādos gada mēnešos, novērtēt augu izskatu pēc vairākiem gadiem, veikt izmaksu kalkulāciju un veidot projekta videoprezentāciju.
 

Fotoattēlu un rasējumu ievietošana plānā
Viena no daudzajām Plānotāja funkcijām - tā ir rasējuma ievietošana plānā un tai sekojoša rasējuma apstrāde ātrākai projekta izveidei, kā arī objekta fotoattēla ievietošana plānā spilgtu individuālo detaļu atspoguļošanai projektā.


 

Reljefa rediģēšana
Projektējot ir iespējama plānā brīvi izvēlēto apgabalu paaugstināšana, nolaišana un slīpuma piešķiršana jebkurā virzienā. Tas ir nepieciešams, ja projektējamam gabalam piemīt izteikts slīpums vai veidojot, piem., akmensdārzu.

  

 

 

Редактирование рельефа.

 

 При создании проекта возможно поднятие, опускание и наклон в любом напрвлении произвольно выбранных областей плана. Это необходимо, если проектируемый участок имеет явно выраженный наклон или при создании, например альпийских горок.

 
 
 
Pasūtīt
 
Jauns lietotājs?
Reģistrēties šeit!
Ienākt
 
 
Ienākt